Sinterklaas is voor de meeste gedichtensites de drukste periode van het jaar. Voor een schoolsurprise of lootjes trekken binnen de familie is een gedicht nodig. We zijn helaas niet allemaal de beste dichters, waardoor we regelmatig op het internet gaan zoeken. De gedichtenwebsites hebben het druk met het verwerken van honderden aanvragen per minuut. Er zijn zelfs speciale gedichtengenerators waarbij je op basis van een naam en cadeau een gedicht op maat kan genereren. Uiteraard is het gedicht op basis van rijm en volledig in de Sinterklaas stemming.

Populairste gedichten komen vaker terug

Doordat veel mensen op het internet op zoek gaan naar Sinterklaas gedichten kom je veel kopieën tegen. Vooral als je met een grote groep lootjes gaat trekken. Hou er dus rekening mee dat een generator helemaal niet zo’n slim idee is. Een generator heeft meestal maar een paar variabelen. Als je dus met meerdere mensen in een ruimte zit is de kans groot dat je buurman vrijwel exact hetzelfde gedicht heeft. Dit is dus wel iets om mee rekening te houden. Hou er ook rekening mee dat de eerste gedichten op een gedichtensite vrij snel gekopieerd worden. De kans is dus ook groot dat je dit gedicht rond Sinterklaas meerdere keren voorbij hoort komen.

Pas een gedicht aan

Een beetje rijmen lukt bijna iedereen wel. Op het internet zijn ook veel sites te vinden waar je rijmwoorden kan vinden. Je kan eventueel een gedicht van het internet pakken en zelf een paar zinnen eraan toevoegen. Je maakt zo een populair gedicht rond Sinterklaas persoonlijk. Het enige wat je hoeft te doen is op zoek gaan naar een mooi Sinterklaas gedicht. Gelukkig zijn er rond Sinterklaas honderden pagina’s aan gedichten te vinden. Er zit altijd wel een gedicht tussen waar je een goed gevoel van krijgt. Met een paar kleine aanpassingen maak je het gedicht persoonlijk. Zo heb je toch nog een origineel gedicht tijdens Sinterklaas.

You may also like

Comments are closed.

More in Artikelen