Het is weer Kerst en natuurlijk wil je iemand graag verrassen met een mooi gedicht. Bijvoorbeeld voor op de kerstkaart of aan iemand te versturen met Kerst via Whatsapp. Het enige nadeel is dat je helemaal geen inspiratie hebt voor een gedicht met Kerst. Gelukkig zijn er genoeg websites waar je inspiratie vandaan kan halen. Wij hebben de 5 leukste websites voor kerstgedichten voor je op een rijtje gezet.

Neem een mooi gedicht van Gedachten Gedichten

Soms is een gedicht een verhaaltje waarbij je een bepaalt gevoel bij krijgt. Een manier om je gedachten op papier uit te drukken. Een leuke website om je gedachten op papier te zetten is de Gedachten Gedichten website. Op deze site krijg je de ruimte om een passend gedicht bij je gedachten te vinden. Naast liefdesgedichten hebben ze ook prachtige kerstgedichten. Zo kan je mooi inspiratie op doen voor de kerstkaart.  

Kerstgedichten op rijm

Ben je dol op gedichten die ook nog eens rijmen? Dan zit je bij rijmnu.nl helemaal goed. Op deze website kom je de mooiste kerstgedichten tegen. Sommige zijn geschreven voor hun grote liefde. De naam is erin verwerkt, maar met een paar kleine aanpassingen kan je een kerstgedicht persoonlijk maken. Uiteraard zijn er ook genoeg kerstgedichten te vinden met een algemene tekst.

Genereer je eigen kerstgedicht

Doen jullie net als met Sinterklaas aan lootjes trekken met Kerst? Dan zit je helemaal goed op de website kerstgedichten.net. Je kan hier je gedichten genereren en bij je cadeau voegen. De website is helemaal ideaal als je verplicht bent om een gedicht bij je cadeau te voegen. Zonder veel moeite te doen kan je direct een mooi kerstgedicht online maken. Met de naam en het cadeau erin verwerkt wordt het gedicht extra persoonlijk.  

De mooiste online kerstgedichten

Een gedicht met Kerst kan je natuurlijk in ontroering brengen. Als je op zoek bent naar dit soort gedichten op zoek bent kom je uit bij dichters.nl. Een prachtige website waar dagelijks nieuwe gedichten met een boodschap geplaatst worden. Uiteraard kom je hier ook schitterende kerstgedichten tegen. Het is zeker weten de moeite waard om een aantal gedichten te lezen en eventueel te gebruiken voor je eigen kerstkaart.

Een mooi overzicht met kerstgedichten

Gedichtenstad is altijd een geweldige website om je favoriete gedichten terug te vinden. Je komt er zelfs gedichten tegen in andere talen of Christelijke gedichten. Ze hebben ook ruim 200 kerstgedichten met een diepe betekenis. Kortom een heerlijke website om jouw gedicht voor Kerst vandaan te halen. Je gaat hier zeker weten indruk mee maken op de ontvanger van je persoonlijke kerstkaart.

You may also like

Comments are closed.

More in Gedichten